top of page
  • Ana Savković

Natječaj i kolumna Haiku krugovi
rok: 25.05.2021.


Urednički tim "Haiku krugova", u suradnji s Lanterna magazinom, pokrenuo je haiku natječaj i kolumnu "Haiku krugovi" koji će svaki mjesec birati najbolja tri haiku rada na određenu temu koji će biti nagrađeni te objavljeni u sklopu Lanterna magazina. Haiku natječaj za svibanj 2021. posvećen je Olimpijskim igrama u Tokiju, a mogu se prijaviti svi koji pišu na hrvatskom jeziku.

Prihvatljiv je isključivo 1 prethodno neobjavljen i originalan haiku.

Tematski je natječaj za svibanj 2021. posvećen Olimpijskim igrama u Tokiju - sve što je vezano za zlato / sunce ili pokret.

Potrebno je navesti ime i prezime, adresu, grad kao i državu koji predstavljaju indeks autora.

Prijave se šalju na e-mail adresu: haikukrugovi@gmail.com

Prijava (1 haiku i podaci trebaju biti pisani u Times New Roman formatu, veličina slova 12 s proredom 1,5) se šalje isključivo u tekstu maila, a ne u formatiranom privitku (doc. ili docx. formatu, odnosno pdf). Takve prijave se neće razmatrati.

Rok za podnošenje prijava je od 5. svibnja do 25. svibnja 2021. godine.

Po izboru uredničkoga tima u skladu s navedenim smjernicama i propozicijama na početku mjeseca će se izabrati 3 najbolja haiku rada i nagraditi prigodnim knjigama i diplomama. Samo autori triju najboljih haiku radova prema izboru uredništva „Haiku krugova“ će biti obaviješteni mailom u predviđenom roku.

Najbolja tri haiku rada uz kratka obrazloženja prema odluci uredništva "Haiku krugova" bit će objavljeni na portalu Lanterna magazina: https://lanterna-magazin.net/


 

Comments


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page