top of page
  • Ana Savković

Prijave za radionicu Dnevnik Poezije
rok: 1.9.2021.


Udruga KA-MATRIX nastavlja s provedbom projekta "Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost" koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda. Druga aktivnost - "Dnevnik Poezije" započinje u rujnu i uključuje razvijanje umjetničkih potencijala kroz pisanje vlastitih djela poezije. Prijave su u tijeku.


Aktivnost će se provoditi online uz vodstvo mentora uz čiju pomoć će se stvarati različite vrste poezije kao što su „erasure poetry“, „poetry slama“ i „spoken word“. Radionice će se održavati kroz 5 mjeseci (20 participativnih radionica) i predviđene su za 7 mladih osoba do 25 godina starosti. Na online radionicama gostovat će pjesnici koji će čitati i razgovarati o poeziji, a krajnji rezultat radionica bit će online predstavljanje umjetničkih radova sudionika.


Prijava za radionice „Dnevnik Poezije“ je do 1.9.2021. i ograničena je na sedmero sudionika, a zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti

e-mailom: info@ka-matrix.hr, na br. mobitela 095/444688 ili putem online obrasca.
 

Recent Posts

See All

Comments


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page