top of page
  • ZiN Daily

Festival fantastike Liburnicon
Opatija, 18.08.2023. - 20.08.2023.


Osamnaesti festival znanstvene fantastike i fantastike "Liburnicon," koji će istraživati „Svijet ispod površine“, održat će se od 18. do 20. kolovoza u prostorima opatijskog Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, a počasni gost je dizajner igara i pisac Monte Cook.


"Liburnicon" je festival ljubitelja znanstvene fantastike i fantastike, naprednih znanosti, povijesti i mitologije, obuhvaća i edukativne i zabavne sadržaje, a organizira ga udruga Kulturni front iz Opatije.


Organizatori ističu da će se ove godine festival baviti „Svijetom ispod površine“ te da je riječ o širokoj temi koja može obuhvaćati SF, fantastične i stvarne sadržaje, koji se bave svjetovima ispod površine vode i ispod površine zemlje, ali i svjetovima ispod površine svijesti.


Lokacija festivala nalazi se uz more, a dijeli se na unutrašnji prostor fakulteta u kojemu se održavaju predavanja, kvizovi i radionice te na vanjski dio namijenjen za zabavne sadržaje festivala.
 

Recent Posts

See All

Comments


ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page