top of page
  • ZiN Daily

ZVONA i NARI na put/u 2017.


Od 19. do 28. lipnja u 9 gradova (u, redom, Zadru, Splitu, Mostaru, Sarajevu, Banja Luci, Beogradu, Novom Sadu, Zagrebu i Rijeci) predstavljamo ZVONA i NARE, jednu od najvećih regionalnih književnih rezidencija – projekt koji je u malo istarsko selo Ližnjan u pet godina doveo preko 120 pjesnika i pisaca iz cijelog svijeta.

Na ovoj turneji voditelji Knjižnice i književnog svratišta ZVONA i NARI Natalija Grgorinić i Ognjen Rađen govorit će i o svom novom romanu – Blagoslovljena – iz kojega će čitati ulomke.

Ujedno, riječ će biti i o novopokrenutom višejezičnom međunarodnom internetskom književnom časopisu ZiN Daily te o književnom natječaju za poeziju, prozu i književnu kritiku otvorenom pod okriljem časopisa.

Ukoliko se nađete na jednoj od dolje navedenih lokacija u dolje navedeno vrijeme, javite nam se, bit će nam drago da se sretnemo i razgovaramo!

 

Recent Posts

See All

ZiN Daily is published by ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

Vrčevan 32, 52204 Ližnjan, Istria, Croatia

OIB 73342230946

ISSN 2459-9379

 

Copyright © 2017-2021, ZVONA i NARI, Cultural Production Cooperative

The rights to all content presented at www.zvonainari.hr belong to its respective authors.

Any further reproduction or dissemination of this content is prohibited without a written consent from its authors. 
All Rights Reserved.

The image of Quasimodo is by French artist Louis Steinheil, which appeared in  the 1844 edition of Victor Hugo's "Notre-Dame de Paris" published by Perrotin of Paris.

ZVONA i NARI

are supported by:

bottom of page